2024.04.24. - György

Csökkent a vonzereje Banderasnak

Csökkent a vonzereje Banderasnak
Antonio Banderas egy jóképû, mindig divatos szépfiúként vonult be Hollywoodba, ma viszont már nem összetörnek tõle a szívek, hanem megszakadnak, ha meglátják, mi lett belõle. Alig hat hónapra van attól Antonio Banderas, hogy átlépje a félévszázados kort, de sajnos ez meg is látszik rajta. Az Andalúz Csõdõr vonzereje odalett, és csak reménykedni abban, hogy nem végleg tûnt tova. Az óriási és rendkívül elõnytelen szakállát ugyan még le lehetne borotválni, de a megélt évektõl megráncosodott arcával, valamint a meggörbült vállával már nem lehet mit kezdeni.
Arról nem is beszélve, hogy a kiváló divatérzéke is elhagyta valamikor felesége harmadik és negyedik elvonója között. Persze Melanie Griffith pont nem az a nõ, aki mellett nagyon oda kéne figyelnie az embernek magára, mert különben elhagyja. Örül õ annak is, hogy Antonio még mindig kitart a viselt dolgai ellenére. Banderas rajongói azonban nem ennyire boldogok a változástól.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a spanyol sztár éppen egy szerepre készül, de mindenre ez sem lehet kifogás. Hiszen nézzük csak Brad Pittet, aki szintén egy kecskére hasonlít - ugyanezen okból -, de a stílusát így sem adta föl, csak hozzáigazította az arcszõrzetéhez.