2024.04.19. - Emma

VV Ágica nem beszél!

VV Ágica nem beszél!
A Való Világból jól ismert szõke szépség váltott: nem celebkedik többé, hanem komoly dolgokkal foglalkozik. Szögeczki Ágnes jelenleg egy bútorokat forgalmazó cég marketing vezetõje, és a komoly beosztása miatt fõnökei erõsen szabályozzák a médiában való jelenlétét.

A szõke híresség azt is elárulta, hogy december óta van egy párkapcsolata. A magánéletérõl azonban ennél többet nem volt hajlandó elárulni, pedig lett volna rá alkalma: pár hete egy hetilap még pénzt is ajánlott volna neki azért, ha beszél!
VV Ágica az elmúlt idõszakban nem volt túl sok szórakozóhelyen és rendezvényen, de most mégis egy celeb bulin találkozhattunk vele. "Az utóbbi idõben egy kissé le van szabályozva a közszereplésem, ezért nem voltam mostanában sok rendezvényen. Tavaly május óta egy elég komoly pozíciót töltök be az új munkahelyemen, és igazából a vezetõségnek bele kell szólnia abba, hogy hol jelenek meg és hol mutatkozom. Így most nem csak én döntök arról, hogy hová és mikor megyek, hanem a feletteseim is!" - meséli Szögeczki Ágnes, akinek celebként nagyon kemény volt a beilleszkedés a vállalatnál.

"A csillogás, a pompa és a kamera mellett azért nagyon sok árnyoldala is van az ismertségnek. Vannak helyzetek, amiket visszasírok, de pillanatnyilag nagyon jól vagyok a bõrömben!" - mondta el Ágica, akirõl nagyon rég nem hallhattunk semmit magánéleti fronton, és ez nem véletlen!

"A magánéletemrõl egyáltalán senkinek sem nyilatkozom. Pontosan két hete volt, amikor egy heti bulvárlap felhívott, és pénzösszeget ajánlottak fel, hogy mondjam meg, hogy ki a párom. Mosolyogtam, és mondtam, hogy köszönöm szépen... Teljesen mindegy, hogy milyen összeget mondanak, én ezt nem szeretném nyilvánosság elé tárni!" - ecseteli VV Ágica, aki annyit azért elárult, hogy december óta van együtt a jelenlegi párjával, akivel nagyon jól kijönnek.