2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Melegekkel enyelgett a nagyatádi rendõr

Melegekkel enyelgett a nagyatádi rendõr
Döbbenetes videók kerültek napvilágra a Nagyatádi Rendõrkapitányság beosztottjáról: a 23 éves Sz. Csaba Kris Evans néven enyeleg más férfiakkal. A férfit azonnal kirúgták a rendõrségtõl.

Alaposan megzavarta a somogyi kisváros csendjét, hogy egy köztiszteletben álló rendõrükrõl kiderült: homoerotikus képek és videók keringenek róla az interneten. A 23 éves Sz. Csabáról a városban eddig csak annyit tudtak, hogy modellmunkákat vállal külföldön.
Nem hittem, hogy ilyet csinál ez a fiú – fakadt ki az egyik helybéli. – A városban mindenki ismeri, meg vagyunk döbbenve. Azért is érthetetlen, mert barátnõje is volt.

Édesanyja egyik közösségi portálon elhelyezett adatlapján idilli családi körben és csinos barátnõjével, Olgival készített fotókon szerepel a melegpornós fiatalember.

Meglepõdött az a városlakó is, aki rábukkant Csaba szexvideójára. Felismerte a rendõrt, amint Kris Evans néven kéjeleg és szexuális kapcsolatot létesít férfiakkal. Képei feltûnnek egy blogon is, amely a Bel Ami modellügynökséghez köthetõ. Ez a pozsonyi cég homoszexuális pornófilmek készítésével foglalkozik. Az ügynökségnél nem erõsítették meg, hogy a kisfilmek náluk készültek.

A rendõrségen sem kívánták kommentálni az ügyet.

Nem volt tudomásunk a történtekrõl. Szerdától az érintett személy már nem tartozik a rendõrség kötelékébe – mondta szûkszavúan Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje. Az ORFK szerint csak az dolgozhat rendõrként, akinek az életvitele kifogástalan.

A rendõr a szolgálatra méltatlan akkor is, ha szolgálaton kívüli tettével a közbizalom fenntartását veszélyezteti. Ennek ellenére úgy tudni, Csabának felajánlották a csendes lelépést. Felettese választás elé állította, magától megy, vagy küldik.