2024.04.16. - Csongor

Molnár Anikó menekül?

Molnár Anikó menekül?
Munkahelyét otthagyta, már egy hónapja távozott az országból, még a rokonai is csak találgatják, merre lehet a szõke kebelcsoda. Édesapjának ugyan küldött egy képeslapot, de más kapcsolata nincs az itthoniakkal. Egy hónapja senki semmit nem tud Molnár Anikóról. Az utolsó információ az volt a Nagy Õ-rõl, hogy külföldre utazott, s még közeli barátaival sem közölte, hová megy. A Bors hetekkel ezelõtt felkereste édesapját, aki állította, lánya arra kérte, hogy ne beszéljen, ám tegnap már bevallotta, õ sem tudja vele felvenni a kapcsolatot.
– Csak annyit kértem tõle, hogy ha megérkezik, küldjön nekem egy képeslapot. Ezt már hetekkel ezelõtt megkaptam tõle, és megnyugodtam. Csak annyit tudok, hogy a lányom külföldre ment, de hogy hova és kivel, azt nekem sem mondta meg. Most már lassan elõ kell kerülnie – nyilatkozta Borsnak Molnár László.

Anikó testvérének, Attilának sincsenek információi nõvérérõl.

– Fogalmam sincs, hová ment, jóban vagyunk, de éljük a saját életünket – mondta az öcs. A kebelcsoda édesanyja is szûkszavú volt.

– A lányom senkivel nem akar beszélni – közölte, mintha azt akarná érzékeltetni, hogy önkéntes számûzetésrõl van szó, amikor azonban arról tudakozódtunk, hogy Anikó egy új szerelem miatt utazott-e el, elhárította kérdésünket.

A Miami Póker Clubnál, ahol Anikó pókerosztást tanult, úgy tudják, hogy az egykori Nagy Õ utazása magánjellegû.

– Megpróbál máshol új életet kezdeni egy szerelmi csalódás után. Idõre van szüksége. Nekem csak egy e-mail címet adott, és azt mondta, legkorábban április közepén jelentkezik, addig ne számítsunk rá – mondta el a klub igazgatója.

Molnár Anikó karácsony elõtt szakított barátjával, akirõl megtudta, hogy volt egy másik barátnõje is. A pár fél évig volt együtt, így érthetõ, hogy Anikó úgy érezte, át kell gondolnia az életét.

Azt egyelõre nem tudni, hogy milyen következtetésre jutott, mint ahogy azt sem, viszontlátjuk-e valaha.