2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Maksa Zoltán elköltözött otthonából

Maksa Zoltán elköltözött otthonából
A humorista megrendítõ õszinteséggel beszélt az épp felbomlóban lévõ családjáról. Maksa Zoltán feleségérõl még tavaly januárjában derült ki, hogy depressziós, ám úgy tûnik, hogy mostanra már teljesen megromlott a házasságuk: Maksa bejelentette, hogy jelenleg külön él a párjától! A híresség élete ráadásul nem csak magánéleti téren látszik összeomlani, ugyanis elárulta, hogy úszik az adósságokban, és jelenleg fix munkája sincsen.

"Egy kicsit mindig is agglegény voltam, és maradok is. Olyan szempontból, hogy nem bírják a nõk ezt a szakmát."
"Nem jut rájuk annyi idõ, amennyit szeretne az ember, és ezért állandó lelkiismereti problémákkal küzdök! Nagyon-nagyon rossz az, hogy fordítva élek és dolgozom. Azt tapasztalom, hogy a lányok inkább választanak egy esztergályos fiút, aki nyolctól négyig dolgozik, mint egy humoristát, aki pont akkor indul el, amikor a kislány hazaér az iskolából!" - mondta el Maksa Zoltán, aki megdöbbentõ dolgokról számolt be.

A humorista elárulta, hogy a jelenlegi, második feleségét többek közt foglalkozása miatt választotta. "Neki legalább nem kell elmagyarázni, hogy mibõl áll a meló. Nem is ezzel volt a probléma, hanem azzal, hogy beleszaladtunk egy nagyobb hitelbe, mint amit be tudtunk volna vállalni. Horribilis törlesztõ részleteket közvetített ki a bank, szóval teljes zsákutca!" - ecseteli a dolgait Maksa Zoltán.

"Egy elég rossz idõszakban kerültünk össze a feleségemmel. Mindkettõnknek megszûntek a munkalehetõségei, így most már tényleg ott tartunk, hogy megpróbáljuk egy darabig külön. Úgy vettük észre, hogy nem igazán mûködik ez a történet együtt!" - meséli Maksa, aki annak idején még nem így képzelte el az életét.