2024.03.29. - Auguszta

Ismét szégyenteljes bukás a magyar film

Ismét szégyenteljes bukás a magyar film
Még mindig nem jöttek rá, mi az oka a kevés nézõnek.

Ahogy beszámoltunk róla, a Dobó Kata és Kern András fõszereplésével vetített Halálkeringõ címû film óriási bukás lett. Dobó Kata bevallotta, hogy a vártnál sokkal kevesebb ember nézte meg a filmet, ami miatt nagyon csalódott. Sokáig találgattak, hogy mi lehet ennek az oka, de konkrét megfejtésre nem jutottak. Dobó Kata új filmjét minden lehetõ módon lehúzta a magyar bulvársajtó, ami valószínûleg a rendkívül alacsony nézõszám miatt történt.
„Meglehetõsen vegyes volt a film fogadtatása, de erre számítottunk is. Talán arra nem számítottunk, hogy ilyen kevés nézõszámot fog produkálni, és ez egy kicsit csalódás volt” – mesélte a színésznõ, aki egy drogos rendõrnõt játszott a megbukott filmben.

„Ha azt tudtuk volna, hogy mi az oka a kevés nézõszámnak, akkor valamit biztosan másképp csinálunk. Lehet, hogy a mûfaj, de sokat találgattunk egyébként ezzel kapcsolatban. Nincs szégyellnivalója senkinek, aki ebben a filmben részt vett. Nagyon kemény munkával, profi munkát sikerült letenni az asztalra, nagyon kevés pénzbõl” – vélekedett Dobó Kata, aki áprilistól újabb kõszínházi darabot próbál majd, de filmszerepre még nem kapott felkérést.