2024.03.29. - Auguszta

Visszatér az UFO - A '90-es évek sikercsapata

Visszatér az UFO - A '90-es évek sikercsapata
Egy évtized kihagyással újra színpadon az UFO. A dance trió tagjai, Cynthia, Doris és Dr. Love, több hónapja gõzerõvel készülnek, hogy újra elkápráztassák a közönséget. A srácok eléggé megöregedtek, szóval kérdéses, hogy ez sikerül e a csodásnak várt visszatérés...

1996-ban jelent meg elsõ nagylemezük „Szerelemdoktor” címmel, melyet rövid idõn belül követett a „Párizs” címû kiadványuk, majd végül, de nem utolsó sorban 1999-ben jelent meg a „Tarzan” címet képviselõ harmadik nagylemezük. Ezután került a trió bele a süllyesztõbe!
A csapat rövid idõn belül az ország egyik nagy kedvence lett. Dalaik a slágerlisták éleit ostromolták, a legkeresettebb disco fellépõi közé tartoztak.

Napjainkban egyre népszerûbbek a retro partik, ahonnan az UFO együttes dalai sem hiányozhatnak. Ki ne ismerné a „Nyár van”, „Napolaj”, „Katonadolog” címû slágereket!? (...amiket nem õk írtak, csak feldolgoztak...)

Cynthia, Doris és Dr. Love az elmúlt idõszakban egyre több felkérést kapott ilyen jellegû rendezvényeken való szereplésre. Az idõ haladtával eldöntötték, újra összeállnak és eleget tesznek a megtisztelõ felkéréseknek.

A csapat hallott már a playback -ról, így szuper tátika nézhetõ, ha a bulijaikon megjelensz :D