2024.03.29. - Auguszta

Menekülnie kellett SP-nek

Menekülnie kellett SP-nek
Egy kispesti bevásárlóközpont rendezvényén lépett fel, amikor a koncertre érkezõ több ezer rajongó egyszerre szerette volna megkaparintani az aláírását. A 13 éves Europark születésnapi mulatságra hívta az ünnepelni vágyókat, akik érkeztek is szép számmal a szombati rendezvényre. A fellépõk közt Éder Krisztián, alias SP is feltûnt, aki nem várt sikerrel és rajongóhaddal koronázta meg a rendezvényt. Már a koncert kezdete elõtt is sikoltozó tinik ezrei ácsingóztak a soproni fiúért, akik a fellépés végeztével aláírást is szerettek volna kapni a tini sztártól, akinek a biztonságára már ekkor több, mint nyolc biztonsági ember ügyelt.
„Hát hál' istennek nagyon sokan vannak a fellépéseken, nagyon örülök neki. Óriási az ováció, és ez nagyon jó érzés!” - mondta SP, aki autogramosztás közben beszélt a rajongókhoz való viszonyáról. Ekkor még senki sem tudhatta, hogy mennyire el fognak harapódzni az indulatok. A felajzott tömeg betörte egy ékszerüzlet vitrinjét, és miután a biztonsági szolgálat már nem tudta kezelni a rajongók hadát, arra kérték SP-t, hogy hagyja el az épületet.

A fiatal rappert sikoltozó tinik százai, és persze biztonsági õrök követték a lifthez, ami alig tudott elindulni az óriási tömegtõl. Ahogy a parkoló szintre ért a szerkezet, máris újabb adag rajongó fogadta. SP innen egybõl az autóhoz szaladt. A soproni fiú itt még kiosztott néhány autogramot, majd ahogy tudott, elhajtott a sofõrjével együtt.