2024.04.25. - Márk

Levetkõzött a sexi Alessandra Ambrosiót

Levetkõzött a sexi Alessandra Ambrosiót
Alessandra Ambrosio valószínûleg rosszul érzi magát, ha sok ruha van rajta, mert minden fotózásán lekerül róla a textil, függetlenül a képek témájától.

Ugyan sokat bántják mostanság Alessandra Ambrosiót túlságosan vékony, már-már fiús testalkata miatt, de megfelelõ megvilágításban, nincs férfi, aki ellenállna neki. Jó példa erre az Elle magazin francia kiadásában megjelent képsorozata is. Victoria huszonnyolc éves Angyalán ugyanis néhol csak egy bugyi van, ahogy az ágyon fetreng.
Ezt a látványt pedig sokan elviselnék otthon, még ha nagyon sovány is a modell. Bár a meztelensége létjogosultsága kérdéses jelen esetben, ugyanis a nyár legtrendibb viseleteit mutatja be az összeállítás. Alessandra fehérnemûje viszont elég merész utcai öltözék lenne.

A fotóknak van még egy különleges érdekessége, ami nem igazán gyakori. A szexi anyukáról ugyanis nem a fölösleget és a bõrhibákat kellett eltüntetni az utómunka során, hanem a kiálló bordáit, amire azért volt szükség, mert máskülönben sokkal vékonyabbnak tûnne.