2024.04.16. - Csongor

Bundabugyit visel a dögös Taylor Swift?

Bundabugyit visel a dögös Taylor Swift?
Kínos fotó született koncertje közben a sikeres énekesnõrõl. A szõke szépségnek éneklés közben fellibbent a szoknyája, így mostmár mindenki tudhatja, milyen alsónemût hord.

Kissé meghökkentõ képet készített véletlenül egy fotós a csinos, elismert énekesnõrõl - Taylor Swift dögös, csillogó piros ruhában énekelt a floridai Tampában, amikor történt vele egy kisebb baki. Természetesen nemcsak vele fordul elõ, hogy a kelleténél jobban felcsúszik a szoknyája, de a szöszke sztár sajnos nem túl szép látványt nyújtott alulnézetbõl.
Taylor Swift egy méretes bugyit villantott, így mostmár aligha lehet titok, milyen fajtát visel. A gyönyörû énekesnõ és színésznõ egyébként az apróbb bakiktól eltekintve mostanság számos jelentõs sikert könyvelhetett el.

Fearless címû lemeze a Grammy-díj átadáson megkapta az év albumának járó díjat.

Ezenkívül három Grammy-t kapott még, köztük a legjobb countrylemeznek járót a Fearalessért, amelybõl a legtöbb példányt adták el tavaly a világon.

Taylor Swift-et nemrég mozifilmben is láthattuk, méghozzá itthon: a közelmúltban bemutatott Valentin nap címû vígjátékban egy cserfes gimis lányt alakított.