2024.03.29. - Auguszta

Adrian Brody nem szexel egy film miatt

Adrian Brody nem szexel egy film miatt
Ha csak a Zongoristában láttad eddig Adrian Brody-t akkor jócskán meg fogsz lepõdni.

Az új Predator film kapcsán a nem éppen macsós megjelenésérõl ismert színész 10 kiló izmot gyúrt fel magára, és nem ez volt az egyetlen, amit a szerep kedvéért megtett. Mindig is csodáltuk azokat a színészeket, akik egy szerep kedvéért képesek voltak teljesen átformálni a testüket. Russell Crowe gladiátorból változott pocakos CIA ügynökké nemrég, Jared Leto szépfiú volt mindig is, de John Lennon gyilkosának megformálása kedvért felszedett magára több tíz kilót, valószínûleg az õ kikerekedése a legdurvább mind közül.
A szerep kedvéért hízott már sokat Tom Hanks, Renée Zellweger (õ kétszer hízott a Bridget Jones filmek miatt), és ki ne hagyjuk a szexbombából löttyedt sorozatgyilkos prostivá változó Charlize Theront (õ ezért az átváltozásért, és A rém címû filmben nyújtott alakításáért Oscart is kapott).

Rövid idõ alatt sokat hízni is elég macerás, de testépítõvé gyúrni magad talán még ennél is nehezebb, ebbõl a kategóriából nekünk Edward Norton a kedvencünk, aki jólfésült, nyeszlett fiatalemberbõl változott kopasz náci izompacsirtává az Amerikai história X címû filmben. Az õ babérjaira tör most Adrian Brody.