2024.04.19. - Emma

Nem bírja Fábry a hintát

Nem bírja Fábry a hintát
Hintába ültették Fábry Sándort. A humoristát a Showder két vendége vette rá, hogy próbáljon ki egy pörgõ szimulátort, de hiba volt hallgatni rájuk: rosszulléttel küzdve vezette végig a mûsort. A nézettségért mindent! – ez lehetett a mottója az RTL Klub Esti Showder címû mûsorának, amelyben Fábry Sándor gyomorforgató mutatványra vállalkozott. Vendége volt Veres Zoltán mûrepülõ és Gulyás Kis Zoltán, világszerte elismert kaszkadõr, akik hintába ültették. A showman kedvéért bemutattak egy szimulátort, amely az egyensúlyérzéket fejleszti.
A közismerten vállalkozó kedvû humorista természetesen kipróbálta az ördögi masinát. Már akkor látszott a szemében, hogy ennek a fele sem lesz tréfa, amikor az ülésbe szíjazták és a szimulátor lassan forogni kezdett, de amint felgyorsult a szerkezet, a poéngyáros elvesztette minden humorérzékét: arcára kiült a rettegés, és kétségbeesetten könyörgött, hogy szabadítsák ki.

– Elég! P…ába! Kiesek! Ha valami velem történik, mi a f…t csinálnak csütörtök esténként? – kiabált a székhez béklyózott Fábry, miközben fejjel lefelé lógott a szerkezetben.

A producer végül megkegyelmezett a mûsorvezetõnek, és kiemelték az alélt Fábryt a gépszörnyetegbõl. A jelek szerint azonban késõn érkezett a segítség. A showman ugyanis akkor már olyan rosszul volt, hogy majdnem kidobta a taccsot a publikum elõtt. Bár minden erejét összeszedve folytatta a show-t, képtelen volt leplezni, hogy rosszul érzi magát: falfehéren támolygott íróasztalához, és elgyötörten rogyott a fotelba. A ringlispíl hatását a mûsor végéig érezni lehetett Fábryn, s maga is bevallotta: rosszul van.

– Szédülök, mint a rosseb. Hányingerem van, a homlokom is gyöngyözik. Nagyon szédülök. Kicsit nagyot is hallok, innen már a megfigyelõbe megyek – panaszkodott a showman, aki sápadtan és liftezõ gyomorral vezényelte le a csütörtökön látható adás többi részét.