2024.04.24. - György

Nem szégyellõs a volt modell

Nem szégyellõs a volt modell
A negyedik x után sem lett prûd Stephanie Seymour, még akkor sem, ha éppen egy zsúfolt tengerparton kell átvennie a fürdõruháját.

Mostanában sokat mutogatja bájait fürdõruhában Stephanie Seymour, ami nem is csoda, hiszen immár egy éve szingli. A legutóbbi strandolása alkalmával, pasikeresés közben azonban kicsit többet pakolt ki a kirakatba, mint szeretett volna. Amikor ugyanis az érthetetlenül nagyra szabott bikini felsõjét próbálta meg lehámozni magáról, az egyik melle kiugrott a textilbõl.
Majd percekig meg is tekinthette bárki a csupasz keblét, aki a környéken volt, ugyanis Stephanie nem igyekezett elhárítani a villantást. Ennek a jelenlévõ nyaraló férfiak és a lesifotósok valószínûleg felettébb örültek, hiszen még negyven esztendõsen is szemrevaló az egykori modell.

Stephanie furcsa szabású fürdõruhája késõbb a vízben is folyamatosan rendetlenkedett, mert a három gyerekes anyukának szinte percenként meg kellett igazítania valamelyik keblét. Ezzel a produkcióval feltehetõen újabb hódolókat szerezett magának, már ha egyáltalán voltak olyanok, akik anno nem szerettek bele a Guns'n'Roses klipek után.