2024.04.20. - Tivadar

Oroszoknak vetkõzött Bar Refaeli

Oroszoknak vetkõzött Bar Refaeli
Hiába szólították fel hazája vezetõi, Bar Refaeli nem tud a ruhájában maradni - ezúttal a vodka szülõföldjén dobta le magáról a textilt. Az izraeli politikusok egyre dühösebbek Bar Refaelire, pedig volna bõven más problémájuk is, amit meg kéne oldani.

A huszonnégy éves modell azonban nem foglalkozik vele, hogy népe közellensége lett, és teszi, amihez a legjobban ért - vetkõzik. Ezúttal az orosz Elle-ben dobot le magáról mindent felülrõl, hogy egy kis forróságot csempésszen a fagyos moszkvai éjszakákba.
Bár akkor sokkal hatásosabb lenne a vetkõzés, ha nem csak egy magazinban látná a férfiember, hanem a hálószobájában. Így a fotók csak vodkával kombinálva fûtik fel a hálószobát. De ugye nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint Leonardo DiCaprio.

Viszont Bar hazájában inkább a megtestesült nyugati ördögöt látják a színészben, és nem Fortuna kegyeltjét. Az izraeliek szerint ugyanis Leo tehet róla, hogy kedvese egy nem zsidó származásúhoz akar hozzámenni, ezzel megszentségtelenítve a kultúrájukat. A pucérkodásról azonban esze ágában sincs lebeszélni, így a világ nagyobbik fele örül a románcuknak.