2024.04.18. - Andrea, Ilma

Meglesték Sarah Jessica Parker ikreit

Meglesték Sarah Jessica Parker ikreit
Bár már lassan egy évesek lesznek, azért nem sokat lehetett eddig látni Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ikergyermekeit.

Ám most elkapták a kis családot, és hihetetlenül odavagyunk a két kislányért! Rossz hír Jennifer Garner szuperédes kislányának, Violet Afflecknek: komoly vetélytársa akadt a „ki a legcukibb celebgyerek?” versenyben, ráadásul egybõl kettõ is van az ellenfélbõl! Sarah Jessica Parker kisfia, James Wilkie, és ikerlányai, Marion Loretta Elwell és Tabitha Hodge most anyjuk feltétlen figyelmét élvezik, ugyanis a színésznõ nemsokára a Szex és New York 2. népszerûsítésével lesz elfoglalva.
Ennek köszönhetõen csípték el a sztárcsaládot egy kis kirándulás elõtt.

Az sem könnyíti meg Parker munkáját, életét, hogy a film másik fõszereplõjével, Kim Cattrallal állandóan vitatkoznak. A csavar a történetben azonban az, hogy a filmben elvileg õk legjobb barátnõket alakítanak. Állítólag a mozi legelsõ részének a forgatásai alatt is voltak problémák a színésznõk között, de akkor úrihölgy módjára megoldották a dolgokat. Kérdés, hogy most meddig bírják cérnával… Persze akkor sincsen baj, ha a forgatások alatt összeakadnak, csak a film címét kell megváltoztatni: Vér és New Yorkra… Minden bizonnyal van az a pénz, amiért érdemes egymással türelmesnek lenniük!