2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sarka és Tornóczky kitiltaná Kiszelt a rendezvényekrõl

Sarka és Tornóczky kitiltaná Kiszelt a rendezvényekrõl
Bojkottálná a partikirálynõt Hajdú Péter neje és legjobb barátnõje - Azt a kérdést feszegetik, vajon ki is Kiszel Tünde, ám az emberek egy része õket sem értékeli sokkal többre.

Összefogtak Kiszel Tünde ellen a sztárvilág egyes képviselõi - A médiaszeméklyiség a Reggeli címû mûsorban kifejtette, nem az a botrány, hogy õt nem engedték be a Glamour-partira, hanem hogy Tornóczky Anita közpénzbõl kapta a nászajándékát. Az egykori mûsorvezetõ felhúzta magát, és az egyik internetes portál kamerája elõtt Végvári Tibor Fashion partiján közölte, csak azért nem pereli be Tündét, mert nem alacsonyodik le erre a szintre.
Barátnõje, Sarka Kata mellette állva megjegyezte, hogy nagyon jó a Fashion Aukció, de ezt az egyet elrontotta a szervezõ, hogy - ahogyan hétvégén volt egy színvonalas rendezvény, melyen csak a meghívottak vehettek részt és akik nem voltak meghívva, azokat kitiltották -, Végvári Tibinek is ezt kellett volna tennie.

Kiszel Tündét például biztos nem hívta volna meg - fejtette ki Sarka Kata, aki szerint el kellett volna küldeni a médiaszemélyiséget. Hajdú Péter neje kijelentette, szerinte nem sok ember van, aki Tündét kedveli, õ személy szerint nem érti, mint nõt és mint anyát sem. A létjogosultságát is megkérdõjelezi. Ki az a Kiszel Tünde? - tette fel a kérdést Sarka Kata - adta hírül a Napi Ász.