2024.04.25. - Márk

A Terminátor kitüntette Rambót

A Terminátor kitüntette Rambót
Különleges élményben lehetett része azoknak az embereknek akik ellátogattak az Egyesült Államokban, a négynapos Arnold Sports elnevezésû rendezvényre, ahol az a csoda történt meg, hogy a verseny névadója, a híres színész, Kalifornia kormányzója, Arnold Schwarzenegger életmûdíjban részesíti Sylvester Stallonét. A két színész a pletykák szerint évtizedekig rossz viszonyban volt egymással, s ezt nem is titkolták. Ehhez képest ezúttal együtt mosolyogtak, kezet fogtak a fesztiválon, és Stallone kapta meg az idén az úgynevezett életmûdíjat.
Testõrei ezúttal nemcsak a mozihõs testépítõt õrizték, hanem Sylvester Stallonéra is vigyáztak. Õ volt ugyanis a sztárvendége a fesztiválnak. Azzal indokolták a döntést, hogy Sly a filmjei, és sportos életmódja által reflektorfénybe helyezte az edzõtermi sportok fontosságát, izmos, sportos fizikumával pedig hozzájárult a testépítés népszerûsítéséhez.

Életútját követendõ példaként emelték ki, a Rocky és a Rambo sorozattal pedig azt is megmutatta, hogy a legegyszerûbb körülmények között élõk is folytathatnak sportos életmódot. A régi rossz viszonynak azonban nyomait sem lehetett látni, a színészsztárok úgy beszélgettek egymással, mint két régi jó barát.