2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kiderültek Elvis Presley szextitkai

Kiderültek Elvis Presley szextitkai
Durva dolgok Elvisrõl...

Memphis — Az Elvis-rajongók nem fognak örülni az új híreknek, egy új életrajzi kötet szerint a „Király" hiába tüntette fel magát nõfaló csõdörként, alig volt képes valamire az ágyban.

Csak kiskorú lányokkal volt hajlandó szexuális „jellegû" kapcsolatra, az aktusig azonban szinte sosem jutott el. Menedzserének, Byron Raphaelnek és környezetének emiatt se éjjele, se nappala nem volt, mindennap a feljelentést várták.
Az sem volt ritka, hogy egyszerre három 14 éves lányt vitetett a szobájába, ám amikor menedzsere benyitott hozzá, sosem szexeltek; a szemüket sminkelte, mert a sötét szemhéj és szempillafesték izgatta. A pettingen kívül szinte soha nem történt egyéb a hálószobában, nem kizárt, hogy talán ezért úszta meg a feljelentéseket.

Pszichés zavara akkor kezdõdött, amikor kitudódott, hogy ikertestvére meghalt anyja méhében, az erõszakos asszony pedig haláláig uralkodott rajta. Mivel a dalaiban mindig a forró, heves érzelmekrõl beszélt, az egész világ nagy macsónak hitte. Az ágyban azonban már gondjai adódtak, állítólag férfiassága sem volt az igazi. Azért keresett szüzeket, hogy azok ne tudják a méreteit és képességeit összehasonlítani más férfiakéval.

A késõbb titokzatos körülmények között elhunyt színésznõ, az akkor 18 éves Natalie Wood egyszer feldúltan rohant ki Elvis hálószobájából 20 perc után, mert az énekes néhány csókon és fogdosáson kívül nem volt hajlandó semmire. Priscilla Presleyt is 14 évesen ismerte meg, ám ahogy a nõ idõsödött, már nem kellett neki.

– Ugyanúgy folytatta a kislányokkal való „üzelmeit", csak akkor már Priscillát is bevonta úgy, hogy telenyomta amfetaminnal. Az sem zavarta, hogy másnap iskolába kellett mennie. Amint megszületett Lisa Marie, Elvis félredobta, mint egy elhasznált rongyot, mert már nem volt elég szûzies neki – állítja a titokzatos könyvben ügynöke.

H. G.