2024.04.23. - Béla

Zimány Lindát kirugták?!

Zimány Lindát kirugták?!
Megdöbbentõ dolog történt! Értesüléseink szerint a fiataloknak szóló tévé levette a mûsoráról a Cool Live címû mûsort, amelyet olyan sztárok vezettek, mint Horváth Éva, Müller Attila, Orosz Barbara, vagy épp Zimány Linda. Lindát szerint vajon, mi az oka a leállásnak, de a lány csak szûkszavúan válaszolhatott a kérdésekre.

A modell elárulta, hogy a mûsor jelenleg valóban szünetel, viszont a jövõben újdonságok várhatóak! Már nem vidítja fel az emberek hétköznapjait a Cool Tv délutáni beszélgetõs mûsora, a Cool Live.
Értesüléseink szerint ugyanis a hírességek által vezetett szórakoztató blokk jelenleg szünetel, errõl pedig Zimány Lindát kérdeztük. "Egyenlõre szünetel. Lesznek újdonságok, de errõl még nem mondhatok semmit. A mûsort igazából kinõtte a csatorna, túl jó volt a nézettség! Vágynak az emberek az újdonságokra, és végül is ez egy tök jó dolog, mert új kapukat nyit meg mindenki elõtt!" - mondta el a modell, aki egyenlõre több információt nem árulhatott el a fura szünetrõl, viszont a jövõrõl szívesen beszélt.

"A mai napig szerzõdésben állok velük, ami remélem még sokáig tart!" - mesélte Zimány Linda, aki a következõ Cool Tv-s mûsorának még a mûfaját sem tudta meghatározni a kérésünkre. A Cool Tv-t egyébként 2003. december 6. óta lehetett fogni külön sávon napi 24 órában, Magyarországon és Romániában. Tulajdonosa az IKO Románia, melynek anyavállalata, az IKO - MATÁV Média Holding Rt. 15%-os részesedéssel bír az RTL Klubot üzemeltetõ cégben, további kilenc másik magyar nyelvû adót is üzemeltet.