2024.04.25. - Márk

A sztárok bármit megengedhetnek?

A sztárok bármit megengedhetnek?
Úgy néz ki, hogy Gesztesinél vagy a kresz szabályok nem mennek vagy csak egyszerûen bunkó! Soha nem értem meg, hogy egy önmagát mutogató, beképzelt, "sztárszínész", miért gondolja azt, hogy a rendszert magasról lesza*hatja! Ez már Amerikában sem menõ, maximum a 3 tonnás, 30 millás Jeep!

Mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt Gesztesi Károly óriási terepjárójával. A színészt egy járókelõ kapta lencsevégre, ahogyan megállt luxusautójával az egyik budakalászi gyorsétterem elkülönített parkolójában.
A járókelõ szerint a vendégek döbbent arccal nézték végig, ahogyan Shrek magyar hangja a szabálytalankodása után mosolyogva, mint aki jól végezte dolgát, bemegy enni lányával, Pankával.

- A gyorsétteremhez egy mozgássérült-parkoló tartozik, õ ott állt meg. Mögötte jött egy másik autó, a sofõrjének odakiabált: „Állj be ide mellém, keresztbe!" Hölgy vezette az autót, egy 10-12 év körüli fiúcskával jött. Gesztesi kivette az autóból Pankát, majd bementek enni - árulta el a szemtanu.

Olvasónk szerint mindenki ledöbbent, hogy a nemrég elvált színész engedély nélkül a mozgássérülteknek fenntartott külön helyen parkolt.

- Ha ekkora sztár lennék, akkor sem állnék be oda, mert figyelnék arra, hogy ne tegyek olyat, amit mások sem tesznek meg. Példát kéne mutatnia, de nem így - háborgott a szemtanu. Megkerestük a színészt is, aki állítása szerint az Omszki-tónál megrendezett Tófutáson több kilométert teljesítve túlhajtotta magát, bevizesedett a térde, és lesérült. A súlyos ízületi sérülés ellenére lányával elment bevásárolni, és a közeli gyorsétterembe is beugrottak. Az orvosi zárójelentés alapján a Jóban Rosszban színésze jogosnak érzi, hogy megállt a mozgássérült-parkolóban.

- Kínosan kerülöm az ilyen szituációkat, hiszen a polgártársak boldogan eladnak tízezer forintért - nyilatkozta röviden Gesztesi Károly.

Az ilyen ember inkább maradjon a kis popsiján és vegyen vissza a nagyra nõtt mellénybõl, még a végén tõle kell elnézést kérnie a társadalomnak mert akkora "Sztár"! Remélem a rendõrség is látja a fotót és elindítja a megfelelõ eljárást!

Köszönet a megfelelõ erkölcsi értékrendekkel rendelkezõ járókelõnek!