2024.03.29. - Auguszta

Ismét leégett Hajdú

Ismét leégett Hajdú
Két óra alatt rákvörösre égtek, majd elvesztek a bõröndjeik a hazaindulás elõtt – így lett vége Hajdúék „álomutazásának”. Hazaérve megfogadták: nagy ívben elkerülik a fáraók földjét.

Nem volt elég, hogy kórházban töltötték szinte az egész vakációjukat, a hazaindulás sem volt problémamentes Hajdú Péter és Sarka Kata számára. A házaspár bõröndjeit ugyanis a szállodában hagyta a londiner, ami csak a repülõtéren derült ki, egyórányi autóút távolságban a hoteltõl.
– Nem volt elég, hogy kórházban töltöttük a napjainkat, az utolsó nap két óra napozás után úgy leégtem, hogy a hazaérkezésünk utáni éjszakán egy percet sem aludtam – kesereg Péter. – Aztán kiérünk a reptérre, és nincs sehol a bõröndünk. Benne mindenünk, csak az útlevelünk volt a kezünkben. Az egyiptomiak felajánlották ugyan, hogy utánunk küldik, de ebbe nem mentünk bele. Ragaszkodtam hozzá, hogy azonnal hozzák ki a reptérre. Indulatos voltam, nem tagadom, de a velünk történtek után talán ez érthetõ. Végül egy taxis ment el a bõröndökért, a reptér azonban egyórányi autóútra volt a szállodától, így a gép fél órát rostokolt az utasokkal. Szégyelltük magunkat, hogy másoknak gondot okozunk. Életünk legrosszabb élménye volt ez a villámnyaralás.