2024.03.29. - Auguszta

Szexelhetsz akár Pamela Andersonnal!

Szexelhetsz akár Pamela Andersonnal!
Már kapható az a technikai újdonság, amelynek segítségével kipróbálhatjuk, milyen a szex a sztárokkal. A RealTouch nevû készüléket egy NASA-mérnök fejlesztette ki, a programmal Pamela Anderson vagy Paris Hilton partnerei lehetünk.

Különleges programot fejlesztett ki a NASA egykori mérnöke, így bárki testközelbe kerülhet álmai nõjével. A szoftver lényege az, hogy miközben az ember Pamela Anderson vagy Paris Hilton szexvideóját nézi, úgy érezheti, mintha õ is ágyba bújna a fõszereplõ hírességgel.
A technikai szenzáció a "RealTouch" névre hallgat, és a cég reklámja szerint egy USB-csatlakozás révén a számítógépen keresztül valóságos virtuális élményben lehet része bárkinek a kedvenc sztárjával.

A szenzációs újítás olyan erotikus érzéseket kelt, mint melegség, nedvesség vagy súrlódás. A NASA egykori szakembere által feltalált programot természetesen azonnal levédették. "A Paris Hilton RealTouch videóval mindenki azt érezheti, amit a hölgy partnere, Rick Salomon, akivel a szálloda-örökösnõ lefeküdt. Ez az egyik legjobb felvétel, a rajongók évekkel a készítés után is látni akarják. Most a vizuális élményen túl át is élhetik az eseményeket" - mondta el Suzann Knudsen igazgató.