2024.04.20. - Tivadar

Aniston megint benézte a jó pasit

Aniston megint benézte a jó pasit
Gerard Butler képtelen ellenállni a nõi nem vonzalmának, és egy francia szépséggel romantikázott, pedig sokaknak Jennifer Aniston is éppen elég lenne barátnõnek.

Múlt héten Gerard Butler alaposan átvizsgálta kezével Jennifer Aniston hátsóját, egy párizsi hajótúrán, de valószínûleg nem találta meg a számításait a formás idomon. Ugyanis amikor az egykori Jóbarát visszarepült Amerikába, The Butler azonnal új hús után nézett. A színészt Laurie Cholewa interjúvolta meg egy showban, de itt még nem ért véget az ismerkedésük, mivel este randevúzni mentek.
Sõt, a vacsora után egymást is bõszen kóstolgatták az étterem elõtt, majd egy szállodába távoztak közösen. Ott pedig már zárt ajtók mögött folytatták egymás feltérképezését. Vagyis Jen ismét alaposan beleválasztott a lovagkínálatba.

Bár nem az egykori francia modell az elsõ, akit Gerard levett a lábáról az utóbbi idõben. A skót macsó eltöltött egy-egy kellemes éjszakát Lindsay Lohannel, egy hollywoodi sztárfodrásszal, és egy utcai énekes lány hangja is annyira megtetszett neki, hogy csókkal jutalmazta a produkcióját. Persze, ha ehhez hozzávesszük, hogy Anistonnal tagadják nyilvánvaló kapcsolatukat, akkor nem tett semmi rosszat Butler, csak bõszen kanalaz az élet fagyis kelyhébõl.