2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Halálos méretû keblek

Halálos méretû keblek
Hancúrozás közben csaknem megfojtotta barátját Claire Smedley, aki Anglia második legnagyobb kebleivel rendelkezik. Csak másodperceken múlott, hogy összejöjjön a brit kriminalisztika egyik legérdekesebb esete. Claire Smedley lovagja ugyanis majdnem megfulladt a hölgy melleitõl. A páros az ágyban hancúrozott, és a nõ Steve arcába nyomta méretes kebleit. A férfinek azonban hamar elfogyott a levegõje, így szerelme paskolásával megpróbált jelt adni, hogy számára kellemetlen irányba fordult a szexi tevékenység.
Ezt azonban Claire úgy értékelte, hogy Steven élvezi a mellhegyet, és azért csapkodja a fenekét, valamint a karjait. Azonban pár másodperc múlva a lovag mozdulatlanná vált, ekkor Smedley felkelt róla, és szembesült a bajjal: nem lélegzett. De szerencsére a pórul járt szeretõ gyorsan magához tért, és nem volt szükség orvosi segítségre, viszont annyira megviselte a halál közeli élmény, hogy véget vetett a románcuknak.

A veszély pedig valós volt, hiszen Claire Anglia második legnagyobb melleivel büszkélkedhet. A keblei darabonként több mint hat kilogrammosak, és mellé még természetesek is. Valamint annyira feltûnõek, hogy az emberek folyamatosan meg akarják fogni.