2024.04.16. - Csongor

Új mûsort szeretne Sebestyén Balázs!

Új mûsort szeretne Sebestyén Balázs!
Az RTL Klub mûsorvezetõjének jelenleg nincs állandó mûsora a csatornán, helyette a Class FM reggeli mûsorát vezeti harmadmagával. Sebestyén Balázs már korábban beszélt arról, hogy az anyacsatornája a késõbbiekben is számít majd rá, viszont Õ most ötleteket is ad nekik. Balázs elárulta, hogy nagyon szívesen vezetne egy, a Fábry Sándor Showderéhez hasonló hetente jelentkezõ late night show-t, amihez már kész koncepciója is van! Sebestyén Balázs szemétkosárban végezheti az egyik legnagyobb tévés, Friderikusz Sándor egyik nyilatkozata szerint.
"Ezt mondta a Sándor?! Na most írok neki egy sms-t! Én értem, hogy ezt mire gondolja. Valószínûleg arra utalt, hogy ha az ember nem foglalkozik a szakmai továbbfejlõdésével, akkor egy idõ után kukába kerül. Van ebben valami: nyilván tovább kell lépni, csak az irányokat kell kitalálni!" - meséli a mûsorvezetõ, aki már ki is talált egy lehetséges irányt.

"Van hová fejlõdni! Például egy late night show, az egy szakmai fejlõdés szerintem. Nekem egyébként ez is a hosszú távú tervem, azt nagyon szeretném. A napi képernyõs jelenlét is érdekel, meg szeretem, de hetente-kéthetente jelentkezni egy közvélemény formáló mûsorral, az már jobban érdekel, mint a napi mûsor." - mondta Sebestyén Balázs.

A late night show fogalma egyébként nem ismeretlen hazánkban, hiszen ilyen jellegû produkciót készít többek közt Fábry Sándor és Hajdú Péter is. "Ha élõben csinálnám, akkor az már egy egészen más tematikát von maga után, mint a Fábry mûsora. Ugyanolyat csinálni nincs értelme, hiszen abban Õ a legjobb. Én tudok másban a legjobb lenni, de azt máshogy kell megcsinálni!" - mondta Balázs.