2024.03.29. - Auguszta

Voksán Virág fél a veréstõl!

Voksán Virág fél a veréstõl!
Nem köt akármilyen szerzõdést Voksán Virág! A dj-ként is nagy népszerûségnek örvendõ playmate a napokban írt alá egy exkluzív szerzõdést egy genfi klubbal, ahol a hivatalos Playboy-partikon zenél majd. De bármennyire is kecsegtetõ volt az ajánlat, Virág feltételekhez kötötte a megegyezést. Igaz, szó sincs sztárallûrrõl, de ezek nélkül Virág be sem lép a szórakozóhelyre.

- Havonta egyszer fogok fellépni, és nagyon nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy pont engem választottak ki lemezlovasnak. - mondta Virág
- Valószínûleg ehhez hozzájátszott az is, hogy én is playmate voltam, így ez az életérzés közel áll hozzám. Már megkötöttük a szerzõdést, amelyben ragaszkodtam bizonyos feltételekhez a mûsoromhoz szükséges technikán túl. Testõr nélkül egy lépést sem teszek a szórakozóhelyen, ragaszkodom hozzá, hogy valaki mindig legyen mellettem, akár csak a mosdóba megyek. Annyi verekedést láttam már a dj.pultból, hogy tudom jól, nem veszélyeztethetem a testi épségemet - árulta el Virág, aki azt nem tudja még, hogy a fülhallgató mellé hogyan teszi fel a nyuszifüleit is.