2024.03.29. - Auguszta

Leszbi jelenet a 40-es színésznõtõl

Leszbi jelenet a 40-es színésznõtõl
Heather Graham örök, elvitathatatlan érdeme, hogy szeret meztelenkedni, amit ezúttal egy szintén põre kolléganõjével adott elõ legutóbbi filmjében.

Újabb olyan hollywoodi produkció született, ami sokkal inkább a látvány miatt tart számot érdeklõdésre, mintsem a története okán. A Boogie Woogie azonban nem egy Avatar jellegû trükkorgiával, hanem egy sokkal közkedveltebb eszközzel vonzza a nézõket. Méghozzá egy Heather Graham és Jamie Winstone által elõadott leszbikus jelenettel.
A forró szcénában a lányok egyáltalán nem szemérmesek, és bátran mutogatják fedetlen melleiket, és kényeztetik egymást, nagyban növelve ezzel a mû szórakoztató faktorát, amennyiben ez érdekel valakit.

De talán a pucérkodástól még érdekesebb a jelenetben, hogy Heather januárban töltötte a negyvenet, de még mindig úgy néz ki, mint amikor a kilencvenes években berobbant a köztudatba. Sehol egy ránc, és a teste olyan feszes, mint tini kollegináié. Tehát nem véletlen, hogy mindig jelen van a legjobb nõket összegyûjtõ listákon.