2024.04.20. - Tivadar

Pákó kutyája a tenyerébõl eszik!

Pákó kutyája a tenyerébõl eszik!
Fekete Pákó maga eteti a kutyáját! A nigériai énekes egy apró fekete csodával lett gazdagabb mostanság. Fekete Pákó a Class FM jóvoltából kapott egy francia bulldogot, és mivel Õ egy óriási kutyabarát, nagyon örült az ajándéknak. A férfinak eleinte még nehezére esett Kutakinté etetése, de mára már egészen belejött a dolgokba, és végre megtalálta a megfelelõ eleséget is. "Kérem szépen, én kutyabarát vagyok, így nagyon örültem, amikor megkaptam az aranyos francia bulldogomat egy kedves rádióhallgatótól!" - meséli boldogan Fekete Pákó aki a fekete apróságnak a Kutakunte nevet adta.
Sebestyén Balázsék a napokban különleges ajándékkal, egy francia bulldoggal lepték meg Fekete Pákót. A rádiósok a kutyatartással kapcsolatos legfontosabb alapfogalmakkal is megismertették Pákót, aki most már azt is tudja, mi a póráz, a nyakörv és mire való a tüzelõ bugyi.

"A Kutakunte név azt jelenti, hogy édes drága kutya (hihetõ). Nekem most elõször van olyan, hogy a kutyával élek együtt. Amikor a párom elmegy dolgozni, akkor én a kutyával vagyok otthon, és ilyenkor nekem muszáj etetnem-itatnom õt!" - mesélte boldogan nigériai elõadó, aki olyan furcsa ételekkel etette az ebet, hogy kórházba is kellett szállítani.