2024.04.19. - Emma

Lindsay Lohan apja szerint a lány HIV-pozitív

Lindsay Lohan apja szerint a lány HIV-pozitív
Michael Lohan újra tanújelét adta kitüntetõ szülõi szeretetének és ezúttal Twitter oldalán kotyogott ki olyasvalamit, ami, ha igaz is, végképp nem a nyilvánosság elé való - Az üzenetek többek szerint elsõsorban azt bizonyítják, hogy õrültség lenne Lindsay-t éppen apja gyámsága alá helyezni.

Michael Lohan gyakorlatilag bombát robbantott olvasói között, mikor világgá kürtölte, hogy lánya 17 évesen viszonyba keveredett Mariah Carey exférjével, a zenei mágnás Tommy Mottola-val.
Ugyan nem egyértelmûen Mottolát hibáztatva, de Michael még ennél is tovább ment: "a lányom ostobaságainak eredményeképpen élete hátralevõ részét HIV-pozitívként kell leélnie".

Michael Lohan azóta eltávolította a sokkoló bejegyzéseket, de nem egy olvasója készített róluk másolatot, így most bajban van a Lohan-papa. Lindsay Lohan kikelt magából, mikor a vádat meghallotta:

- Ennek az embernek semmi sem drága a pénzért. Mindent eladna, az életemet, a lelkemet is, ha tudná, csak hogy öt percnyi hírnévhez és még több pénzhez jusson.

A legutóbbi hírek szerint egyébként Michael Lohan azzal védekezett, hogy valaki feltörte Twitteres oldalát. Jó kifogás sose rossz.