2024.04.23. - Béla

Gwen Stefanit Cobain özvegyével csalták?

Gwen Stefanit Cobain özvegyével csalták?
Ha minden igaz, újabb csúnya házasságtörésre derült fény - Remélhetõleg Kate Winslet és Sandra Bullock után nem Gwen Stefani lesz a következõ, aki szögre akasztja a házasságát.

Nem sok rosszat lehetett hallani sosem a szõke énekesnõ és szintén zenész párja, Gavin Rossdale kapcsolatáról. A pár példásnak tûnõ házasságban élt, nagy szeretetben nevelték fiukat, Kingston-t és tavaly született meg kislányuk, Zuma Nesta is. Úgy tûnik azonban, a felhõtlen harmónia itt is csak álca volt.
A Nirvana elhunyt énekesének, Kurt Cobain-nek az özvegye ugyanis megdöbbentõ állítással rukkolt elõ az egyik rádió adásában!

Howard Stern mûsorában Courtney Love kifejtette, hogy bizony Rossdale vele randevúzott nyolc hónappal korábban, és ezt a felesége sosem tudta meg.

Love szemérmetlenül elárulta, hogy Gavin-t jó szeretõnek találta, és talán Gwen tanította meg olyan dolgokra, amit vele csinált...

Ez úgy derült ki, hogy Stern rákérdezett, lefeküdt-e Gavin Rossdale-el, míg az a párjával, Gwen Stefani-val volt együtt, és Courtney igennel válaszolt.

Azért hozzátette - nehogy szó érje a ház elejét -, hogy persze nem az énekesnõ férje volt az egyedüli, akivel együtt hált.