2024.04.23. - Béla

Angelina kérte férjül Brad Pitt-et!

Angelina kérte férjül Brad Pitt-et!
A szépséges színésznõ határozottan állította, hogy a házasságban nem hisz - Angelina Jolie a hírek szerint mégis maga állt Brad Pitt elé, hogy mostmár vegye feleségül.

A népszerû sztárpár nem kevesebb, mint hat gyermeket nevel együtt, és a pletykák szerint már úton van a hetedik baba is. Angelina Jolie elsõnek egy kambodzsai kisfiút, Maddox-ot fogadta örökbe, majd érkezett a családba az etióp Zahara. Brad Pitt-tel ekkortájt költözött össze a színésznõ, és nemsokára közös gyermeket vállaltak, a kis Shiloh-t.
Utána még egy adoptált fiúval bõvült a família, a vietnámi származású Pax-szal. Tavaly pedig ikrei születtek Brad-nek és Angelinának, Knox Leon és Vivienne Marcheline.

A sztárpár azonban ennyi év és ennyi gyermek ellenére sem kötötte össze hivatalosan az életét.

Mostanság azonban Jolie és Pitt már arról beszél, hogy gyermekeik kedvéért - akik alig várják, hogy szüleiket is "klasszikus párként" láthassák - megtartják az esküvõt.

A hírek szerint Angelina maga kérte meg Brad Pitt kezét Velencében, ahol hosszú ideje tartózkodik a népes família a színésznõ The Tourist címû filmjének forgatása miatt.

A National Enquirer úgy tudja, Angie ismét beleszeretett Brad-be Velencében, és immár ragaszkodik a frigyhez. Az esküvõt állítólag barátjuk, George Clooney Como tó melletti villájában tartanák meg.