2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Keleti Györgyi prostikat futtat?

Keleti Györgyi prostikat futtat?
Üzletszerû kéjelgés – vagyis prostitúció – elõsegítésével vádolják Keleti Györgyit. De nem csak itthon, hanem Olaszországban is. A „csizma” bírósága azért nemzetközi elfogatóparancsot adott kis ellene, és õrizetbe is vették. Igaz, aztán hamar el is engedték, hiszen itthon is ugyanezért folyik ellene eljárás.

Nagy bajban van Keleti Györgyi! Akár három évre is börtönbe kerülhet, ha bebizonyosodik, amivel most az olasz és magyar hatóságok is gyanúsítják. Ezek szerint segédkezett abban, hogy lányok pénzért árulják a testüket.
A gyanú szerint ugyanis a modell 2006 novemberétõl másfél éven keresztül különbözõ olasz városokban segített egyhetes, tíznapos idõszakokra lakást és apartmanokat bérelni lányoknak, akik ott prostituáltként fogadták vendégeiket. Györgyi olasz nyelvû szexhirdetési oldalakra is segített feltenni hirdetéseket. Ezekért cserébe különbözõ nagyságrendû „közvetítõi díjat” kapott.

Valóban komoly lehet az ügy, hiszen az olaszok nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene – ki szerették volna hallgatni –, ami miatt múlt hét csütörtökön õrizetbe is vették Budapesten a prominens család „fekete bárányát”. – Az olasz hatóságok azért adtak ki ellene elfogatóparancsot, mert gyanúsítottként hallgatták volna ki az ügyben, de mivel az Európai Unióban érvényben lévõ egyezmények alapján ugyanazon bûncselekmény miatt nem folyhat párhuzamosan két eljárás, ezért a kiadatási kérelmet elutasította a Pesti Központi Kerületi Bíróság – nyilatkozta a napilapnak a bíróság szóvivõje. Skoda Gabriella azt is elárulta, hogy komoly bizonyítékokkal adták át Györgyi ellen a vádemelési javaslatot.

Keleti György, volt honvédelmi miniszter lányának sorsáról majd a magyar hatóságok intézkednek. Olaszországban egyébként ugyanezért a tettért akár hét évig terjedõ szabadságvesztés is járhatna a modellnek. Keleti Györgyi ellen itthon április elején emeltek vádat üzletszerû kéjelgés elõsegítésének gyanúja miatt.

Az olaszok egyébként nem most álltak elõször elõ azzal, hogy Györgyi náluk futtatott lányokat, éppen csak most akarták emiatt kihallgatni, azért kellett az elfogatóparancs. 2008 szeptemberében napvilágot látott egy rejtett kamerás felvétel a sztárról, és eljutott az egyik bulvárlap szerkesztõségébe. A videón egy vele megegyezõ külsejû lány látható szeretkezés közben egy férfival. A tetoválásai is Györgyiére hasonlítanak. Ezek után derült ki, hogy a playmate álnéven szerepelt olaszországi szexhirdetésekben. A szõkeség akkor mindezt azzal magyarázta, hogy ahogy már korábban is elõfordult, visszaélhettek a képeivel, sõt szerinte az egész ügy azért robbant ki, mert szocialista édesapját akarják ezzel lejáratni.