2024.04.16. - Csongor

Bajban a Fitness Király!

Bajban a Fitness Király!
Most aztán nagy bajba került Schobert Norbert – akár börtönbe is kerülhet 5 évre! Ráadásul olyan ellenfélre akadt, aki mindent megmozgat, hogy elintézze a fitneszgurut, akinek azért kellett megjelennie a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, mert egy pótmagánvádas eljárásban súlyos bûncselekményekkel vádolták meg. A másik fél állítása szerint egy országos ételkihordó szolgálatot hoztak létre együtt, amit egy taggyûlés alkalmával többségi szavazással Norbi megszüntetett. A magánvádló szerint Norbi eltulajdonított száz mobiltelefont, 11 345 127 forinttal pedig nem számolt el.
De még ez sem elég, a fitneszguru állítólagos bûnlajstromán az is szerepel, hogy feltörte a cég számítógépes rendszerét, s abból ügyfelek adatait mentette le, amivel jelentõs kárt okozott üzlettársának.

– A pótmagánvádló S. Norbertet a Btk. 317. paragrafusának V. bekezdése szerint jelentõs értékre elkövetett sikkasztás bûntettével, a Btk. 300/C pontja szerint minõsülõ számítástechnikai rendszer és adatok elleni bûncselekmény vétségével vádolja – a Fõvárosi Bíróság. A fent említett bûncselekmények elkövetõi 1-tõl 5 évig terjedõ szabadságvesztéssel sújthatóak a magyar jog szerint. Megkerestük az üggyel kapcsolatban az érintettet is, aki szerint nincs bûnügy.

– Egy bizonyos kör mindent megtesz, hogy ellehetetlenítsen. Alaptalan vádakkal illetnek, hogy miután meggyengül a pozícióm, átvegyék a helyemet a piacon – fejtette ki Schobert Norbert, s hozzátette: hamarosan eljön az igazság napja. Úgy döntött, hogy akkor nyilvánosság elé áll, s leleplezi azokat, akik zsarolással, fenyegetéssel, feljelentésekkel s perekkel próbálják õt végleg eltávolítani a siker csúcsáról.

– Tudom, hogy ki áll a háttérben. A rendõrség bûncselekmény hiányában korábban megszüntette a nyomozást, és állíthatom, most a bíróságon sem tudják bizonyítani állításaikat – folytatta Norbi.