2024.04.20. - Tivadar

Stohl Buci betintázott és karambolozott

Stohl Buci betintázott és karambolozott
A szemtanúk szerint ittas volt a balesetet okozó Stohl. Miután kiszállt az autóból, csak egy cigit kért. A rendõrség késõbb elõállította, majd kihallgatása után elengedte a színészt. Az RTL Klub közleményben tudatta, hogy nem õ vezeti majd az X-Faktor címû mûsorukat.

Miután meghallgatták, hazaengedték a rendõrségrõl Stohl Andrást, akivel kapcsolatban az a gyanú merült fel, hogy õ vezette azt az autót, amely balesetet okozott szombat hajnalban Budapest és Fót között.
"S. Andrást mint balesetben részt vevõt a dunakeszi rendõrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték" - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság (PRMFK) sajtóügyeletese. A Budapest és Fót között történt autóbaleset szemtanúi, résztvevõi szerint biztosan állítható, hogy Stohl András vezette azt az autót, amely a frontális ütközést okozta.

Az egyik gépkocsiban utazó nõ azt mondta: hajnalban Egerbõl tartottak a fõváros felé, amikor frontálisan beléjük hajtott egy autó, amelyet Stohl András vezetett, aki - mint állította - "láthatóan ittas volt". A balesetben könnyebben megsérült utas elmondása szerint a színész-mûsorvezetõ meg sem kérdezte, hogy vannak, "csak kért egy cigarettát". Hozzátette, hogy késõbb Stohl András élettársa is a helyszínre érkezett.

A másik gépkocsiban utazó asszony ugyancsak arról számolt be az MTI-nek, hogy Stohl András szállt ki a balesetet okozó autóból, és õ is vélelmezte a színmûvész ittasságát. Elmondta: a szintén a kocsiban lévõ édesapja - akit a tûzoltóknak kellett kivágniuk a jármûbõl - combnyaktörést szenvedett, jelenleg mûtõben van.

A Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság (PMRFK) sajtóügyeletese szombaton az MTI-nek annyit mondott, hogy elõállítottak egy 43 éves fóti férfit, S. Andrást, egy szombat hajnalban történt balesettel összefüggésben. Kovács Viktória késõbb azt közölte, hogy "S. Andrást mint balesetben részt vevõt a dunakeszi rendõrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték".