2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Naponta nyolcezer olasz nõ fizet a szexért

Naponta nyolcezer olasz nõ fizet a szexért
Naponta 300 ezer olasz nõ keres magának szépfiút interneten kényeztetésért, romantikáért vagy szexért. A szolgáltatás tarifái 100 és 1000 euró között mozognak.

"Jóképû, jótestû húszéves fiúk " kínálták szolgáltatásaikat kizárólag hölgyeknek az észak-olasz Treviso utcáin osztogatott szórólapokon. A két egyetemista elmondta: pár nap alatt félezer nõ fordult meg honlapjukon. Kezdõ gigolóként 50 eurót kérnek egy közös vacsoráért, 100 eurót a szexért.
Naponta 300 ezer olasz nõ klikkel a konzumfiúk internetes álláshirdetéseire - a Nõk és az életminõség elnevezésû egyesület adatai szerint. A szexológus Serenella Salamoni vezette központ felmérései azt mutatják, hogy a közel 25 millió nagykorú olasz nõbõl minden negyedik gondolt legalább egyszer arra, hogy férfinak fizessen szexért. Minden ötödik ezt a vágyát valóra is váltja. Naponta nyolcezer sikeres találkozásról számolnak be a piacon dolgozó közvetítõ ügynökségek.

"40 éves, magas, barna hajú vagyok. Napi egy órát töltök edzõteremben. Ahogy te akarod: gyengéd és agresszív is lehetek. Ne ess az improvizálók hálójába, válasz profit, válaszd azt, akinek ez a munka az életstílusa. Beszélgetek veled, és meg is hallgatlak! Akármikor hívhatsz! Féltékennyé teszem a barátodat. Eljátszom, hogy a férjed vagyok!" - szólnak a hirdetések.

A kínálatból szemezgetõ nõk nagy része 30-40 év (38 százalék és 40-50 év (25 százalék) közötti. Többségük vállalkozó (23 százalék), menedzser (19), tanácsadó (15), szabadúszó (14), hivatalnok (13). 35 százalékuk egyedülálló, 21 százalékuk házasságban él, 27 százalékuk elvált.

A nõk 26 százaléka néhány órát kellemes társaságban akar tölteni megtörve a hétköznapi rutint. Gigolót a nõk 22 százaléka a szex miatt fizet, 18 százalék érzelmi támaszt keres, 16 százalékát a kíváncsiság hajtja. Az ugyanebben a témában kutatást végzett Eurispes adatai szerint a nõi prostituáltakkal ellentétben a szépfiúk majdnem kizárólag olaszok.

Megjelenésükre és mûveltségükre is adnak: több nyelven beszélnek, szabóságban varratnak öltönyt, bármikor elérhetõ mobilszámon válaszolnak ügyfeleiknek. Van, amikor pénz helyett a honlapjukon felsorolt ajándéktárgyak közül kérnek egyet.

A bérfiú kérésre bevásárol, partira és hétvégi munkautazásra is elkíséri az ügyfelet, akit szex után babusgat is. A díjak elérhetik az ezet eurót, nem meglepetés tehát, hogy az olasz gigolók havonta legalább négyezer eurót keresnek.