2024.03.29. - Auguszta

Britney megint villantott

Britney megint villantott
Spears-papa nagy nehezen rávette Britney-t, hogy hordjon melltartót, de ennek az lett a következménye, hogy a bugyi került ki a ruhatárából, ami szoknyával kombinálva zavarba ejtõ pillanatokat produkál.

Egy csendes kései ebédet töltött el testõrével Britney, ami elég intimre sikeredett, ám kivételesen nem azért, mert az énekesnõ újabb vele dolgozó férfit hódított meg. Az esemény különlegessége az öltözéke hiányosságából adódott, ugyanis nem volt rajta bugyi, és ezt meg is mutatta, amikor kikecmergett az autójából.
A rövid szoknyája nem igazán bizonyult megfelelõ ruhadarabnak az alsónemû hiányának ellensúlyozására. A kétgyermekes anyuka balszerencséjére egy fotós pont a közelben volt, így Brit combjainak rég nem látott rejteke ismét közszemlére került, mintegy informálva arról a világot, hogy a haja ugyan visszanõtt, de van, ahol még mindig jobban szereti a kopaszságot.

A lecsúszott pophercegnõ féktelen partizásainak korszakában volt nagy híve a meztelen alsótestnek, és rendszeresen meg is villantotta legféltettebb táját. Viszont már évek óta nem lehetett látni a bugyija tartalmát.