2024.04.19. - Emma

Somló Tamás 10 perc után kiakad a fia zenéjétõl!

Somló Tamás 10 perc után kiakad a fia zenéjétõl!
Somló Tamás gyerekei egyáltalán nem szeretik apjuk zenéjét, ám ez az érzés kölcsönös.

Somló Tamásnak sikerült megfertõznie gyermekeit is a zene szeretetével, azonban valószínûleg ez a vírus valahol mutálódott! "Õk ilyen zúzós zenekarokban zenélnek, amitõl lerepül a hajam! Nem rossz különben, szóval olyan tíz percig el tudom viselni, de utána menekülök! Ez a zene szerintem a mai generációnak, a mai fiatalságnak egy szüleménye, de nem rossz különben!" - mondta el a zenész.
"Borzasztó energia, meg dinamika, meg mozgáskényszer van benne ebben a fajta zenében. erre szoktak például pogózni is! Soha nem próbálgattam õket terelgetni, olyan irányba mennek, amilyenbe akarnak! Én csak annyiban pofáztam bele az elõzményeikbe, hogy az alapokat próbálják meg valamilyen úton-módon elsajátítani!" - meséli Somló Tamás.

"Õk egyáltalán nem hallgatják az én zenéimet! Mondják, hogy papa, már megint voltál a rádióban, ki is kapcsoltuk... mondom nagyon helyes! Ez a személyi kultusz már elfogyott nálunk, kezdek inkább a háttérbe sodródni, most már valamelyik sarkot nézem a lakásban, hogy hol fogok állni kitömve. Ez az élet rendje!" - osztotta meg az emberekkel a zenész.