2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Mi lett veled Cini?

Mi lett veled Cini?
Zalatnay Sarolta összeomlott.

Az énekesnõ, akinek egy ideje hullámvölgyekkel teli az élete, ám mindig talpra állt és kimászott a gödörbõl, eddig bírta és nem tovább. Kórházba került, ahol több mint egy hétig – kerek 10 napig – súlyos kimerültséggel ápolták. Majd hazaengedése után az orvosa szigorú nyugalomra és pihenésre kötelezte.

- Leszögezem, nem vagyok egy depressziós fajta, de most úgy tûnik, feladta a szervezetem.
Folyamatosan szédültem, hányinger kerülgetett, rosszul voltam, részleges bénulásos tüneteket produkáltam, úgyhogy vizsgálat után, azonnal bent tartottak a kórházban – mondta Cini kissé szomorkásan.

– Erõre kell kapnom, ezért kaptam szteroidokat, vitaminokat, infúziót és rengeteg injekciót – kék-zöld a vénám, de nyilván szükség volt ezekre, hogy minél hamarabb rendbe jöjjek. Túl sok volt nekem az elmúlt idõszak, és a szervezetem valószínûleg így reagált, hiszen semmiféle szervi bajom nincsen az általános fizikai és idegi kimerültségen kívül. Ez nem összekeverendõ az idegösszeomlással, az súlyosabb baj, nem hiszem, hogy hazaengedtek volna...

Persze az orvosok csak úgy egyeztek bele, hogy itthon lábadozzak, ha lemondom az összes fellépésemet is – legalábbis ebben a hónapban, nem mászkálok összevissza, fekszem és szedem a vitaminokat. Magyarul teljes nyugalomra van szükségem a gyógyuláshoz. De meg fogom oldani ezt a problémát is, és talpra állok, ahogyan eddig is mindig talpra álltam! Egy hét múlva kell visszamennem kontrollra, remélem, addigra sikerül kipihennem magamat! Muszáj, mert így nem tudok színpadra állni, és itt már nem csak arról van szó, hogy a zene és az éneklés az életem, ha nem tudok dolgozni, nincs bevételem, márpedig nekem el kell tartanom önmagamat és a gyerekemet is! – magyarázta Cini.