2024.04.19. - Emma

Letartóztatási parancsot adtak ki Lindsay Lohan ellen

Letartóztatási parancsot adtak ki Lindsay Lohan ellen
Letartóztatási parancsot adott ki egy kaliforniai bíróság Lindsay Lohan ellen, mert a cannes-i filmfesztiválon tartózkodó színésznõ elmulasztotta a kötelezõen elõírt megjelenést a Beverly Hills-i rendõrségen.

A 23 éves Lohant ittas és drogos vezetésért három éve börtönbüntetésre ítélték, amelynek végrehajtását azzal a feltétellel függesztették fel, hogy a sztár rendszeresen megjelenik a rendõrségen, illetve a bíróság elõtt.
Ügyvédje szerint a színésznõ önhibáján kívül maradt távol a rendõrségi meghallgatásról, mert a franciaországi Cannes-ban eltûnt az útlevele - ami miatt feljelentést is tett - és nem tudott idõben hazarepülni, "de a lehetõ leghamarabb visszatér Kaliforniába".

A magyarázat nem hatotta meg Marsha Revel Beverly Hills-i bírónõt, aki szerint Lindsay Lohan már a múltban is megbízhatatlannak bizonyult, korábbi meghallgatásain is csak többórás késéssel jelent meg. "Gondoskodnia kellett volna arról, hogy jelen lehessen. Vagy úgy, hogy nem repül el Cannes-ba, vagy úgy, hogy két nappal hamarabb visszatér. Ha tényleg itt akart volna lenni, akkor itt is tudott volna lenni" - mondta.

A bírónõ õsszel egy évvel meghosszabbította a Lohanra kiszabott próbaidõt, mert a színésznõ igazolatlanul hiányzott a szenvedélybetegek számára tartott foglalkozásokról.

A híresség 100 ezer dollár óvadék ellenében maradhat szabadlábon.