2024.04.25. - Márk

Vannak, akik megveszik a sikert!? Tóth Gabi õszinte vallomása

Vannak, akik megveszik a sikert!? Tóth Gabi õszinte vallomása
Az énekesnõ szerint ebben az országban nincsenek annyira megbecsülve az énekesek, mint amennyire kellene!

"Ülnek a sörük mellett azok a megfáradt zenészek, akik egész életükben azon küzdöttek, hogy végre elfogadják a tehetségüket. Õk mind világszínvonalú teljesítménnyel bírnak, de nem jutottak el oda, ahová akarnak... A pénz beszél, ez van!" - mondta el Tóth Gabi, akinél az verte ki a biztosítékot, hogy nem jelölték a magyar zenecsatorna rangos díjára.
Több újság szerint is könnyes szemmel, futva rohant ki Tóth Gabi a Viva Comet sajtótájékoztatójáról, miután kiderült, hogy nem jelölték a gömbre. "Tisztáznám is, hogy nem futottam ki a Cometrõl! Aki ott volt, az nagyon jól látta, hogy nem kifutottam, hanem felálltam és kimentem. Úgy éreztem, hogy már nincs miért ott maradnom, de egyébként is mennem kellett egy forgatásra!" - osztotta meg az emberekkel az énekesnõ.

"Úgy éreztem, hogy nem sikerült bekerülnöm a legjobbak közé. Nem sértõdtem meg, csak számítottam rá, mert általában pozitívan állok a dolgokhoz. Úgy mentem oda, hogy van esélyem a többi társammal szemben is, de nem sikerült most! Majd jövõre... Ha nincs elég hosszú nyelved, vagy nincs elég kapcsolatod, akkor akár milyen tehetséges lehetsz!" - mesél Tóth Gabi, aki hisz abban, hogy a tehetség utat tör magának.

"Mindenki próbálja finomítani ezeket a dolgokat, és senki sem meri kimondani, amit kell. Nem tudom, hogy ezen mit kell szégyellni: vannak emberek, akik igenis megveszik a dolgokat. Ezt mindenki tudja! Ha csiripelik a madarak, ha nem... ez van!" - fûzte hozzá a történtekhez Tóth Gabi.