2024.04.25. - Márk

Claudia a Megasztárban?

Claudia a Megasztárban?
Liptai Claudia alig néhány napja tért vissza a mindennapi munkába, máris a mélyvízben találta magát. A vörös démon elfogadta a csatorna felkérését az õszi Megasztár mûsorvezetésére.

Néhány hete még csak találgatni lehetett, hogy a TV2-ben rendezett zártkörû mûsorvezetõ válogatáson ki jut tovább és végül ki lesz Till Attila partnere az õsszel induló tehetségkutatóban. Mára biztossá vált, hogy a mûsor utolsó és egyben hiányzó láncszeme Liptai Claudia.
"Számos mûsorvezetõt meghallgattak a válogatáson, közöttük akadt olyan is, aki kiemelkedõ teljesítményt produkált, de végül Claudiára tették le voksukat a készítõk" - árulta el a Napi Ásznak egy neve elhallgatását kérõ informátor.

"Claudia magánéletét érintõ problémái miatt egy jó ideig kimondottan szórakoztató mûsorokat, mint a Mr. és Mrs., nem vállalhat, hiszen ettõl hiteltelenné válna, az ötödik Megasztárban azonban nem feltétlenül kell viccesnek lenni, az érzelmeknek is helye van. A Mokka mûsorvezetõjeként nagy tapasztalatra tett szert az élõ mûsorok készítésében, ráadásul Tillával is összeszokott párost alkotnak, így ideális döntést hozott a vezetõség" - tette hozzá.

Koltay Tamás, a TV2 szóvivõje ugyanakkor kijelentette: továbbra is nyitott kérdés, ki lesz Tilla párja a tehetségkutatóban. "Határozottan cáfolom, hogy eldõlt volna, ki lesz a Megasztár 5 nõi mûsorvezetõje" - mondta.