2024.04.25. - Márk

Bajor Imre újabb balesete!

Bajor Imre újabb balesete!
Hatalmasat esett Bajor Imre a napokban. A színész korábban komoly betegségekkel küzdött, melybõl már kezdett felépülni, most pedig egymás után érik a balesetek. 2010 januárban rossz idegállapota miatt kórházba kellett szállítani a népszerû színészt, ám mióta a felépülés útjára lépett, egyre-másra érik a meghökkentõ balesetek. Bajor Imre ezúttal a lépcsõrõl esett le az esõs idõben. Az ujjai megsínylették a dolgot. Mint mondja, már örül, ha van olyan hete, amikor nem töri kezét-lábát! A végtagjain bizonyos ujjait már mozgatni sem tudja.
Ötvenegy éven át nem küzdött problémákkal, most pedig csõstül jön a baj. Amihez nyúl, az tönkremegy - kesergett a színész. Nagy erõt ad azonban neki, hogy ma már színpadra állhat. Viccelõdve megjegyezte: ha közönség nem lenne, csak a Karib-szigeteken tudná elképzelni az életét - adta hírül a Napi Ász.

Bajor Imre január óta igyekszik teljesen felépülni betegségébõl - tavaly nyáron még felhõtlen volt az élete, ám néhány hónappal késõbb eltörte a bokáját, majd pedig idegi kimerültséggel kellett kórházba szállítani.

Súlyos depresszió gyötörte, és ma sem érti, miért nyújtotta be a sors a számlát. Úgy érzi, 52 éven át mindene megvolt, majd egyszercsak mintha minden összezavarodott volna. Pofont kapott a sorstól.

Bajor Imre szerint a színészek sokkal érzékenyebben reagálnak mindenre, az örökös túlhajszoltság és megfelelési kényszer felemészti az idegeket. Nála is elszakadt a cérna.

Mint mondta, felépülésében nagy segítsége volt a neje, Ildikó is, aki határozottságával rángatta ki õt céltalanságából és életuntságából. Még azzal is megfenyegette, hogy ha Imre így folytatja, elválik tõle.

Aztán a színészt pár hónapja ismét baleset érte: az izzó lávakövekre esett saját háza szaunájában. Annyira megégette farpofáit, hogy ülni alig tudott.