2024.04.20. - Tivadar

Bocsiék gagyi poénja rosszul sülhet el!

Bocsiék gagyi poénja rosszul sülhet el!
Vicces show-elemnek szánták a "vicces" reggeli mûsorba, és lehet, hogy bírósági ügy lesz belõle. Király Viktor apja perrel fenyegette meg a Boros Lajos–Bochkor Gábor mûsorvezetõ párost, amiért adásuk egyik programpontjaként egy hallgató tönkre tette a 2008-as Megasztár-gyõztes cédéjét.

Egy kis botrányra mindig jó a néhai Sláger rádió elkaszálása miatt hõbörgõ, népi ellenállásra buzdító, aztán onnan szemrebbenés nélkül az új nyerteshez igazoló (mûsorát és egzisztenciáját átmentõ) Boros-Bochkor-duó.
Most például arra adott élõ adásban lehetõséget egy hallgatónak, hogy széttörje Király Viktor CD-jét, amit egy másik rádió mûsorában nyert.

A TV2-s tehetségkutató negyedik szériájának gyõztese az egyik bulvárlapnak azt mondta: nem annyira haragot, mint inkább mélységes szomorúságot érez amiatt, hogy egy országos kereskedelmi rádióban ilyesmi megtörténhet. Az énekes édesapja, Király Tamás ennél azonban jóval tovább ment, jogászokkal egy per lehetõségét mérlegeli. Szerinte ezzel a lépéssel magát a magyar zenét támadta meg a Bocsiékat foglalkoztató Neo FM.

- Kritikával lehet illetni egy lemezt, hiszen az ízlés szubjektív, de kérdem: hová vezethet egy hanghordozó nyilvános megsemmisítése? Hamarosan ismét könyvek égnek majd egy fõtéren? – tette fel a kérdést.

A Neo FM programigazgatója kijelentette: nem volt szándékukban megbántani az énekest, elismerik és tisztelik Király Viktort. A történteket show-elemnek szánták, a Bumeráng csupán teret adott egy hallgatói véleménynek.

Ismert zenészeket is bátran vállaták véleményüket az ügyben, és Nagy Feró szerint ez rendkívül rossz módja a véleménynyilvánításnak. Pataky Attila úgy véli: a történtek minõsítik a két mûsorvezetõt, és azt a trendet, amit a média mostanában képvisel. Tóth Gabit elszomorítja, hogy idáig fajultak a dolgok, de nem lepõdik meg azon, hogy vannak ilyen primitív emberek, akik ilyen tettet elkövetnek.

Királlyal kapcsolatban egyébként más(féle) friss hír is van: leszerzõdött a Duna Tv-vel. Szerepet kapott az õsszel induló, fiataloknak szóló sorozatban, a Gézengúzok-KarádysokK-ban: egy tanárt fog alakítani. Az énekestõl a színészet, de a tanítás sem idegen: hét éven keresztül angolt oktatott egy nyelviskolában, és 2006-ban bizonyítványt kapott a Gór Nagy Mária Színitanodában. De belátta, hogy a színészkedés nem igazán neki való:

- Voltam pár forgatáson, ahol rájöttem, hogy ehhez a munkához nagyon sok türelem kell – nyilatkozta Király Viktor, aki ehhez képest most mégis szappanoperázásra adja fejét. A Karády-gimnázium tanulóinak botrányokkal teli életét bemutató széria forgatókönyve szerint az angol mellett énekelni is tanítja majd a srácokat.