2024.03.29. - Auguszta

Teljes az X-Faktor stábja

Teljes az X-Faktor stábja
Az RTL Klub hivatalosan mai sajtótájékoztatóján jelentette be az 2010 õsszel induló tehetségkutató négy mentorának nevét, valamint, hogy ki lesz Stohl András helyett az X-Faktor férfi mûsorvezetõje.

Ördög Nóra és Sebestyén Balázs vezeti majd az X-Faktort - derült ki az RTL Klub sajtótájékoztatóján. Stohl András videófelvételrõl jelentette be ki lesz Ördög Nóra mûsorvezetõtársa, és természetesen elmondta, nagyon sajnálja, hogy nem õ vezeti majd a showt.
A rendezvényen bemutatták az X-Faktor négy zsûritagját („mentorát”) is. Az elmúlt hetekben már kiderült, hogy Geszti Péter és Nagy Feró biztosan mentorai lesznek az õsszel induló tehetségkutatónak, ám a másik két ítész személyére csak a délelõtti sajtótájékoztatón derült fény.

Az Egyesült Államokban élõ és külföldi hírességekkel dolgozó Malek Miklós mellett, egyetlen nõi zsûritagként még Keresztes Ildikó csatlakozott a produkcióhoz.
Nagy Ferót, aki múlthéten motorbalesetet szenvedett, és tolószékben, begipszelt lábbal érkezett a sajtótájékoztatóra, Ördög Nóra viccesen a „Gipsz-Faktor” zsûritagjaként konferálta fel.

Nóri egyébként a show szeptemberi debütálásáig sem unatkozik: tagja az X-Faktor szerkesztõi csapatának, így most a szervezéssel telnek a mindennapjai, és emellett természetesen vezeti az RTL Klub Reggeli adásait is.