2024.03.29. - Auguszta

A Bódi család Guszti második szerelmét látogatta meg!

A Bódi család Guszti második szerelmét látogatta meg!
Bódi Guszti idén 35 éve szöktette meg Margót Nagyecsedrõl, egy kúttól. Most ennyi idõ után a közben híressé vált család tiszteletére felújították a kutat, amit hétvégén ünnepélyes keretek közt, a család, a polgármester, a készítõk, egy pap, és a Nagyecsediek részvételével avattak fel.

Az internetes sztártévé stábja a Bódi család budapesti lakásából kísérte a két sztárt a bõ három órás úton Nagyecsed felé, aztán pedig együtt éltük át a szerelmesek kútja átadásának megható pillanatait is.
"Guszti és Nagyecsed kölcsönösen szerelmesek egymásba. Guszti 2004-ben Nagyecsed város díszpolgára lett, de Õ még nem tudja, hogy ma lesz egy kút átadó, amely nekünk fog szólni, mert ebben az évben vagyunk 35 éves házasok, és 35 évvel ezelõtt ettõl a kúttól indult el az életünk!" - meséli Bódi Margó, amíg férje a fürdõszobában készülõdik.

Gödöllõnél Joshi Bharat és családja is csatlakozott Margóhoz és Gusztihoz, hogy Õk is együtt örülhessenek a barátaikkal. A hosszú úton csupán egyszer, egy benzinkútnál pihentünk meg, de Nagyecseden a Bódi család elsõ útja a város temetõjébe, a már elhunyt szerettekhez vezetett. A megemlékezés után már sokkal vidámabb dolgok jöttek: a nap hõsei találkoztak Nagyecsed polgármesterével, és a több ezer emberrel, aki rájuk várt a kútnál és a sportpályán.

"Civil összefogás keretében azt a mindannyiunk számára jól ismert, emlékezetes és büszkeséggel eltöltõ, most már nyomtatott formában is megjelent Bódi sztorit szerettük volna emlékezetessé tenni, ami a ti szerelmi történetetekrõl szól" - mondja beszédében Kovács Lajos, Nagyecsed polgármestere, aki ezután arra kérte a zenész párt, hogy leplezze le a felújított szökõkutat.

"Megmondom õszintén, hogy teljesen le vagyok nyûgözve! Erre egyáltalán nem számolta, nem gondoltam, hogy ilyen csodálatosan fog kinézni... Nagyon köszönöm a sorsnak, Nagyecsednek és mindenkinek, hogy ezt megélhettem!" - mondta el Bódi Guszti a szerelmesek kútja mellett. A videóban megszólal Guszti egykori mûszakvezetõje is, aki nem gondolta volna, hogy a csintalan roma fiúnak valaha emlékmûvet fog állítani!

"Köztünk nagyon jó barátság van, egy az életfilozófiánk, és egymásra talált a két családunk. Az elsõ találkozásunk a Mr. és Mrs. mûsor záró buliján volt, utána pedig folyamatosan jött minden... Ez most Guszti és Margó napja, megtiszteltetés hogy itt lehetek!" - osztotta meg Joshi Bharat, aki ezután a Bódi család óriási koncertjén együtt tombolt a helyi közönséggel.