2024.04.19. - Emma

Olaszországban lesz a Jolie-Pitt esküvõ?

Olaszországban lesz a Jolie-Pitt esküvõ?
Akár igaz, akár nem, a Róma melletti Bracciano reneszánsz várkastélyát napok óta kíváncsi tömeg veszi körül: állítólag itt házasodik össze a híres színészpár, Angelina Jolie és Brad Pitt.

Hollywood legszebb párja végre kimondja az igent, mégpedig Olaszországban, a Braccianói-tó partján emelkedõ várkastélyban - terjedt el az amerikai hírességek életét percrõl percre figyelõ honlapokon. A felröppent információt aztán az olasz bulvársajtó is átvette.
A lapok szerint az sem kizárt, hogy Brangelináék esküvõje már most a hét végén lezajlik: elképzelhetõ, hogy szombaton fogad örök hûséget egymásnak a 35 éves Angelina és a 47 éves Brad.

Bár a dátum bizonytalan, a helyszín kevésbé. A hírforrások abban egyetértenek, hogy az esküvõ a Rómától 40 kilométerre északra levõ tó partján lesz, az ott álló, impozáns, XV. századi várkastély várja a mennyasszonyt és võlegényt. Braccianóban van Európa egyik legnagyobb vára, amely az Orsini Odescalchi hercegi család tulajdona. A vár nem elõször lenne sztáresküvõ helyszíne.

A család ugyan tagadja, hogy az Angelina-Brad páros kibérelte volna a kastélyt, de az Orsini Odescalchik 1998-ban is hasonló nemesi szûkszavúsággal cáfolták, hogy náluk tartják az olasz popénekes, Eros Ramazzotti és azóta már elvált felesége, Michelle Hunziker esküvõjét. Miközben a kastélyban 400 vendég ünnepelte Erost és szerelmét, és a vár tornyaiból tûzijáték ragyogta be Bracciano egét...

A romantikus esküvõhöz nemigen akad jobb díszlet a kastélynál. Itt ment férjhez, szintén 1998-ban, a CNN tudósítója, Christiane Amanpour a volt amerikai külügyi szóvivõhöz, James Rubinhoz. 2006-ban Tom Cruise és második felesége, Katie Holmes is Braccianóban házasodott össze. Állítólag õk tanácsolták a várat Brangelináéknak.

Ugyan, üres szóbeszéd! - próbálja elfojtani a pletykákat a braccianói polgármesteri hivatal. A 18 ezres kisváros lakosai szerint azonban nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Így a helyiek napok óta a kastélyt figyelik, és a várhoz közelítõ minden gyanús jármû rögtön a paparazzik kereszttüzébe kerül.

A legfobb kérdés persze az, hogy ha lesz esküvõ, akkor milyen ruhát ölt majd a világ egyik legszebb színésznõjének tartott Angelina, akinek Braddel három saját és három örökbe fogadott gyermeke van már.