2024.03.29. - Auguszta

Kiszel Tünde nem egy mocskos hazudozó?!

Kiszel Tünde nem egy mocskos hazudozó?!
Az egyik napilap ma megírta, hogy Kiszel Tünde álszeretõkkel keresett pénzt, azonban Gerencsér Tomi tagadja, hogy ilyesmit állított volna. "Megjelent egy újságcikk arról, hogy én Tünde ellen fordultam, de ezt szeretném megcáfolni, mert én soha, semmilyen formátumban semmi rosszat nem mondtam róla, és a szavaimat úgy forgatták ki, ahogy lehetett. Azt írták, hogy én állítólag azzal vádolom a Tündét, hogy Õ kitalált mindenféle dolgot, és kamu dolgok voltak a szeretõi, majd mindezzel milliókat keresett... Na most én ilyet nem mondtam!" - mondta Gerencsér Tomi.
A rendezõ azonban azt bevallotta, hogy anno nem magától állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy Õ Kondor Csaba volt párja. "Hónapokon keresztül gyõzködtek újságírók, hogy vállaljam be ezt a dolgot, de aztán ez annyira elfajult, hogy késõbb azzal is megkerestek, hogy legyek Mary Zsuzsi fiatal fiújának a szeretõje. Azt tudom mondani, hogy az egy gusztustalan, mocskos dolog, ami ma Magyarországon bulvár média szinten zajlik!" - meséli Gerencsér Tamás.

"Tünde fel van háborodva és nem tud mit tenni, viszont én fogok! Ügyvédhez fordulok, és mind a nyomtatott, mind az elektronikus sajtóban megjelent hazug állításokat leírókat be fogom perelni. Hogy jön ahhoz bárki, hogy a Tündét bántsa?! Mit követett el az a nõ?! Azt, hogy van egy fehérnemû gyûjteménye, vagy naptárt csinált?! Ez a nõ soha senkinek nem ártott, nem szólt be senkinek, nem egy mocskos hazudozó, nem áskálódik senki ellen, Õ egy becsületes, aranyos, kedves... egy kicsit butuska nõ, de senkinek sem ártott!" - mondta Gerencsér Tamás.