2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gerendás Péter és a nõk

Gerendás Péter  és a nõk
Azt mondják, hogy minden sikeres férfi mögött egy nõ áll, de Gerendás Péter szerint az a helyesebb, ha több nõvel helyettesítjük a mondást... Gerendás Péter nagyon sokat köszönhet a feleségének, hiszen rengeteget segít a férfi hétköznapjaiban. "A titkom az, hogy én ragaszkodom egyfajta minõséghez, ez az én receptem..."

A divatok jönnek-mennek és mindig rövid ideig tartanak, de az sem hiteles számomra, aki úgy cseréli a mûfajait, mint más ember a nadrágját!" - mondta Gerendás Péter, aki következetesen ragaszkodik a minõséghez.
A mondás szerint minden sikeres férfi mögött egy nõ áll, de Gerendás Péter máris átfogalmazza a dolgot... "Vagy több?! Csak viccelek. Ez maximálisan így van, mert nagyon fontos, hogy valaki egy olyan nyugodt hátteret tudjon biztosítani, ahol nyugodtan tud az ember dolgozni. A feleségem nagyon csodálatos társ, hiszen nem nehezíti a hétköznapjaimat, hanem segít." - mondta el Gerendás Péter, aki egy-egy koncerten rengeteg csinos lánnyal találkozik.

"Mi úgy ismerkedtünk meg a feleségemmel, hogy Õ tudta pontosan, hogy én egy ilyen trubadúr vagyok. Vele jár, hogy a nõi szívek megdobbannak idõnként... emiatt természetes, hogy idõnként féltékeny, de kulturáltan és bölcsen tudja kezelni a saját féltékenységét. Ha bizonyos irányba túl sokat nézek, akkor hátra szokott fordulni, és megnézi, hogy miért nézek abba az irányba sûrûn!" - osztotta meg az olvasókkal a zenész, aki azt mondja, hogy akkor össze sem jött volna a feleségével, ha betegesen féltékeny lenne.