2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Harry herceg még megpróbálja visszacsábítani Chelsyt

Harry herceg még megpróbálja visszacsábítani Chelsyt
Harry herceg megpróbálja visszacsábítani egykori kedvesét, Chelsy Davyt, és a cél érdekében a fél világot is hajlandó volt átrepülni.

Az idén 26 éves Harry, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnõ másodszülött fia, a brit trón harmadik számú várományosa és a 25 éves Chelsy, a modellalkatú, Zimbabwében született szõke dél-afrikai szépség hat évig ápolta meglehetõsen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát.
A kapcsolat azonban brit sajtójelentések szerint mostanra teljesen kifulladt, és Chelsy vissza is költözött szüleihez Afrikába.

Harry mindazonáltal nem akarja ennyiben hagyni a dolgot. Elszántságát jelzi, hogy a minap New Yorkból 18 órát repülve Zambiába utazott, ahová Chelsy és családja épp mostanában költözik át Dél-Afrikából.

A lapnak egy bennfentes azt mondta: mindketten találkozni akarnak egymással, a szeretet kölcsönös.

Harry harci helikopterpilóta-kiképzésének újabb szakasza azonban hamarosan elkezdõdik, így mind kevesebb lehetõség kínálkozik a személyes együttlétre, ezért is volt szükség a 12 ezer kilométeres légi útra.

Harry és Chelsy kapcsolata rengeteg megpróbáltatásnak volt kitéve, fõleg azért, mert a herceg korábban rendszeres - és botrányos - tivornyáival adott kimeríthetetlen muníciót a bulvársajtónak. Ráadásul e kocsmai kilengések során nem egyszer látták õt más, szemrevaló hölgyek társaságában.

Már 2007-ben is volt egy látványos szakítás, amikor Harry - ahelyett, hogy barátnõjével töltötte volna annak születésnapját - inkább elutazott barátaival a rögbi-világbajnokság párizsi döntõjére - amelyen egyébként Dél-Afrika fölényesen legyõzte Angliát.

A pár 2009 januárban is szakított, a hivatalos bejelentés szerint "közös megegyezéssel", bár a brit bulvársajtó korabeli értesülései szerint Harry akkor is hónapokon át kétségbeesett kísérleteket tett Chelsy visszacsábítására. Egy ideig úgy tûnt, mintha ez sikerülne is - 2009-ben többször látták õket együtt különbözõ bulikban -, ám a kapcsolat újból zsákutcába jutott.

Pedig Chelsy mindent megtett az ügy érdekében, még azt is, hogy a napsütötte Fokváros helyett Leedset választotta egyetemi tanulmányai helyszínéül, csak hogy közelebb lehessen hercegéhez.

Chelsy egyébként a londoni udvarban állítólag nem egyértelmûen népszerû. Brit sajtókommentárok szerint a fõ gondot az okozta, hogy a papa, Charles Davy a Londonban páriaként kezelt zimbabwei elnök, Robert Mugabe jó barátja, és e kapcsolatot alaposan kihasználta elit vadászvendégeknek fenntartott zimbabwei szafariparkjai felvirágoztatásához.