2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Rossz helyre nyúlt Palcsó Tomi!

Rossz helyre nyúlt Palcsó Tomi!
Az egykori megasztáros középsõ ujja egy mikrobusszal bekövetkezett szerencsétlen találkozás miatt sérült meg.

Rossz helyre nyúlt Palcsó Tomi. "A középsõ ujjamat rengeteg dologra használom, szóval nagyon fura érzés most, hogy nem mûködik a funkciójának megfelelõen. A zuhany alatt, amikor meg akarom magam mosni, és elkenem magamon a szappant, akkor sokkal bonyolultabb fürdeni!" - fejtegette Palcsó Tomi a tragikus ujj baleset következményeit.
"Egy mikrobusz oldalán akartam beszállni a toló ajtós bejáratnál, de közben valaki rácsukta az ujjamra az elsõ ajtót. Azt tudom, hogy ki volt természetesen... egy figyelmetlen ember! Én egybõl kihúztam az ujjam, szóval nem úgy csukta oda, hogy az egészet, hanem csak itt a végét, és van egy nyílt seb rajta..." - mondta el Palcsó Tamás, akit egy egészségügyi sátorban láttak el a sérülése miatt, majd kórházba is küldték.


Mivel az ujj sérülés következtében bonyolult feladattá vált Palcsó Tomi számára a mosakodás, lehet, hogy egy hölgy segítségét is kéri a mûvelethez?! "Ez egy jó kérdés! Lehet, hogy lenne olyan hölgy, aki segít ebben, de még nem kérdeztem körbe senkit, hogy megmosná-e a hátamat, szóval kénytelen vagyok egyedül megoldani." - mesélte, aki valószínûleg egyenlõre még anyukája segítségére szorul ez ügyben.